| Elfelejtett jelszó | RegisztrációLátogatók: 260677Regisztrált felhasználók: 423

Kép feltöltése folyamatban, kérlek várj!
Bamako blog: Második bejegyzés ~ wokendreamer 2010. Október 12.
Bamako blog: Második bejegyzés:

2.Honnan jött Vojazs?

…mikor kinőtte a dohányzó asztalt, mindig a konyhában lógott. A fogason. Biztos innen a hal és a peca szeretete. Édesapja bányász volt. Reggelente megfogta a járókát – mert a járatokban ezt használják a bányászok – és csak lent a tárnában vette észre, hogy a kis Vojázs benne maradt, aki innen kezdve foggal, körömmel kapaszkodott meg minden újdonságban. Lent a bányában hamar beilleszkedett a földalatti mozgalomba és a nyolcvanas évek elején, mint KISZ titkár bukkant fel újra a felszínre. Lenin ekkor még csak 12 éves volt. Majd Párizsban az illegalitásban találkoztak össze újra, innen lett hivatalos a Vojazs név, de Leninnel összeveszett, mert Inessa Armandot elszerette a kopasz és szakállas orosztól… folyt.köv.

2.Honnan jött wokendreamer?

…na szóval a gyerek wokendreamert (még nem így hívták, meg sem értette volna – most is csak ha lassan olvassa) a bőrszag kerítette hatalmába. Vidám és elmebeteg gyerek volt. Mindig vigyorgott és nehezen tudott bőrt húzni a fogaira. Bőrharisnyát meg bölénybőr történeteket olvasgatott bőrkötésben. Bőröndben üldögélt napokig, és azt képzelte, hogy híres autóversenyző lesz, vagy legalábbis bőrsofőr –akarom mondani buszsofőr! Apja vagy bőrdíszműves volt, vagy buszsofőr, ne feledjük, mindig csak az anya a biztos! Ha a kakukk családot kizárjuk! Ja abban a filmben, amikor Jack Nicholson a fészkére szállt! Most úgy elkanyarodtam, mint egy csuklós busz! Ja tudtátok, hogy a csukló bőrből volt? Meg volt bőr csuklószorító is a hippi korszakban. A szegecselt az nagyon menő volt… megyek én is…folyt.köv.

2.Honnan – hova Bamako:

…Majdnem biztos, hogy Iván lesz a neve a tevénknek. Igazi cári családból származó, meg rettegett is. Játszik még Szerjózsa vagy Lenin is! Egy a lényeg, hogy Gyévocska nemű és nevű nem lesz! Mert ez egy férfi. Egy rendes munkásember. A 80-as évek óta nem volt leengedve az ablaka, mert még a rendszerváltás előtti levegő érezhető benne. Tegnap voltunk vele egy sorscsapáson illetve egy sárcsapáson, ahol rajtunk kívül, csak a madár se járt. Vojazs ma is visszafiatalodott. Beült a Nivába és elment Botox kezelésre. Nekem azt mondta bokszedzésre jár, és attól változik az arcszerkezete! Hamarosan készítünk róla fényképeket is. Na nem a Botox arcfelületről, hanem Ivánról. Csak még csupasz. Nem akarunk csupasz férfi testeket mutogatni, akkor se ha orosz. És teve, aki a sivatagi hajósinas is egyszemélyben… folyt.köv.
Hozzászólások

Csak bejelentkezés után lehet hozzászólni!
További blog bejegyzések wokendreamer felhasználótól
Bamako blog KLiensedik bejegyzés
Bamako blog Nyolcadik utas bejegyzés
Bamako blog: Első bejegyzés
Bamako blog: Harmadik bejegyzés:
Bamako blog: Hatodikérzék bejegyzés:
Bamako blog: Hetedhét bejegyzés
Bamako blog: Második bejegyzés
Bamako blog: Negyedik bejegyzés:
Bamako blog: Ötödikelem bejegyzés
BBB XI. rész
BBB XII. rész
BBB XIII.rész
BBB XIV. rész
BBB XIX. rész
BBB XV. rész
BBB XVI. rész
BBB XVII. rész
BBB XVIII. rész
BBB XX. rész
BBB XXI. SZÁZAD A mi Bamakonk
BBB XXII. rész
BBB XXIII. rész
BBB XXIV. rész
BBB XXV.rész
Béka és a télapó
már félig itthon
Századik bejegyzés!
X vagyis IKSZFAKTOR azaz 10