| Elfelejtett jelszó | RegisztrációLátogatók: 260671Regisztrált felhasználók: 423

első | utolsó       ...  10  11  12  13 

2010. Október 08. (Vojazs)

A jel

200 a tizennyolcezerhez, úgy aránylik, mint egy a 80-hoz. Csak, hogy tudjátok! Vagyis pontosan nyolcvanszor annyit kell Ivánnak teljesíteni, mint eddig. Szerintem ezt nem tudta lelkileg, motorilag elviselni, mert széthullott. Betegállományba kellett utalnunk. Azt hiszem egy autopszichmókust is felveszünk melléje, sőt én már megrendeltem a neten a Lada szerelés fortélyai kezdőknek kiadványt is.
Ha a versenyen is így jön össze még Magyarországot sem hagyjuk el. :-) Ej, ej Iván, jeges sztyeppék szülötte! Nehogy azt hidd, hogy így megúszod a nagy utat!
Bezzeg ti meg nem figyeltek! Senki nem szólt, hogy 1 a 90-hez az arány? Kiváncsi voltam szóltok-e. :-)

tovább »

2010. Október 08. (Vojazs)

Ivánnal kettesben. Igen Iván Ő, a szekér, a sivatag leendő hajója, a sártenger ura, az utca leghangosabb aszfalt betyárja, mióta Lajos bácsi nem tudja beindítani az old timer Zaporocsecét.
Ma voltam legelőször igazi terepen, a fehérvárcsurgói tározó kiöntött árterületén. Iván jelesre vizsgázott. Traktornyomokat lovagoltunk meg, toltuk a sarat, faroltunk... de még csak nem is kellett igazán küzdenünk. Rutinból oldottuk meg a feladatot, bár ezt a rutint csakis Iván hozhatta, mivel én életemben először voltam terepen. Lehet, hogy nekünk nem is kellene kimennünk Bamakoba? Iván megcsinálja ezt helyettünk egyedül is? :-)

tovább »

2010. Október 08. (Vojazs)

Az első nap.
Reggel felkeltem, félig álmosan konstatáltam, hogy az első nap is olyan, mint a többi. Leballagtam a legkisebb helyiségbe, majd az eggyel nagyobba... szóval napi rutin.
Mégis mitől lett ez a nap más? Az első a szag. Az autónak gyerekkorom szaga van. Igazi LADASZAG. Aki egyszer már érezte soha nem felejti el. Aztán belül... gyönyörűen egyszerű. És a hangja? Vazze. Beleszerettem.
Szemem előtt már suhant a táj (na persze nem túl gyorsan), köpöm a homokot, szakad rólam a víz, ahogy az izzó nap tűz át a szélvédőn, a menetszél borzolja a hajamat (addigra majd megnövesztem)...
Így kezdődik egy álom.

tovább »

első | utolsó       ...  10  11  12  13