| Elfelejtett jelszó | RegisztrációLátogatók: 245772Regisztrált felhasználók: 423

Lexikon

Wantid Krézi Men!

Ha valamit nem tudnál az informatika tudományáról, na akkor itt biztos, hogy nem fogod megtalálni. Ez a legszikon igazi foton agyú tudósaink több ezer éves kutatómunkájának eredménye. Ne dumálj mellé! Írj bele Te is és kűggyed befele!!

A B C D E F G H I K L M N O P R S T V W - ÖSSZES

első | utolsó   1 

F... mint F

Fájl:

Franc Joseph Fáy keletnémet urológus rendelőjéből szivárgott ki az első dokumentum. A meglehetősen vastag ujjú orvos páciensei nyögéséből külön mappákat vezetett.
[anonymus]

Fire-foksz :

Tűzre erősen koncentráló lánglovag. [wd]

Fórum:

Ehhez elég volt két osztályt végigszenvednem a latyakmajori általános iskola szamárpadjában. Már akkor tudtam, hogy a fórum a rómaiak által kiizélt micsoda, aminek a célja az volt hogy. Jó, ennél a résznél kicsit elbóbiskoltam, de az biztos, hogy Róma. Vagy Athén. De az mindegy, mert szomszédos oldalon voltak a könyvben. Ez biztos... majdnem biztos.
Jaaa, és ha jól emlékszem a punok is ottan voltak, amikor jöttek át a nagy hegyen elefántokkal, mert akkoriban az volt a tömegközlekedési eszköz (jó nagy tömege volt egy ilyen elefántnak). És amikor végre jól megérkeztek ott a fórumon nagy vircsaftot csaptak annak okán, hogy a kapun nem akarták Őket beengedni. Ezen kicsit berágtak, csak akkor még nem tudták, hogy ez berágás, hanem azt hitték, hogy mérgesek, és bosszúból felszántották az egészet jól, és bevetették mindenféle fűszernövényekkel. Na, az kérem kömény volt ám. De nagyon. Erről híres az a híres hely. Hogy kinőtt a kömény rajta. Bele is került a történelmi könyvekbe. Na ugye, hogy emlékszem!
/vojazs/

Funkció billentyű:

Na most kérdezem én, vannak funkció nélküli billentyűk is???? És azok meg mire valók? Hogy elrejtsük közöttük a funkcióval bírókat?
Miért nem csinálunk olyan billentyűzetet, ami csupa ilyen gombokból áll? Ha magára hagyjuk gépünket, csak rácsatlakoztatjuk a funkciótlan billentyűzetet, és máris megvédjük gépünket az illetéktelen használók elől. Vigyázat, az ötletet már szabadalmaztattam!
\vojazs\


első | utolsó   1