| Elfelejtett jelszó | RegisztrációLátogatók: 255830Regisztrált felhasználók: 423

Lexikon

Wantid Krézi Men!

Ha valamit nem tudnál az informatika tudományáról, na akkor itt biztos, hogy nem fogod megtalálni. Ez a legszikon igazi foton agyú tudósaink több ezer éves kutatómunkájának eredménye. Ne dumálj mellé! Írj bele Te is és kűggyed befele!!

A B C D E F G H I K L M N O P R S T V W - ÖSSZES

első | utolsó       ...  5  6  7  8 

W... mint W

Web:

Mi sem könnyebb, mint ezt a rövidítést megfejteni. A Világ Vetülete ElmeBetegeknek. :-)... vagy inkább így: Végtelen Világ Esszencia Billentyűzet Buherátoroknak. Ja, akkor kettőbé lenne, de az nem jó, mert rögtön lebuknék a hackerek előtt, hogy én vagyok a dolgok mögött, ugyanis én a kettőbébe jártam. Ezért nem lehet a Web jele a cseresznye, mert az meg már tényleg bukta lenne. Abból mindenki megtudná.
Cseresznyés buuuuukta? Ez meg milyen hülyeség. Hát neeeem?
\vojazs\

Wi-fi:

Na, ez meg mi? Akarjátok tunni??? Akkor most jól megmondom!!!! A magamét!!!!
Betűzném: dábljúájefáj. Vagyis.
dábljú, mint fenetudja micsoda. Vagy az az ef?
áj, mint idegtépő, kevésbé szalonképesen nem i betűvel kezdődik, ezért inkább nem írom ide.
ef, mint ... ez viszont csúnya szó, ezért szintén nem írom ide.
áj, megint. Ez a középfok jele, mármint a betűduplázás. Ha még egy kicsit dolgozgatnak rajta a fejlesztők, akkor kiadják a 2 pont nullás verziót, amit legdábljúájefájnak fognak hívni bennfentesek szerint.
Na, most má' értitek, remélem!!!! Vagy nem???
\vojazs\

Wincseszter:

Ezt a fogalmat talán magyaráznunk sem kell, hiszen aki valaha olvasott indiános könyvet tudhatja, egy híres puskáról van szó.
Na de hogy kerül a csizma az asztalra, azaz a fegyver a számítógépbe?
Egészen Tell Vilmos kedvenc szórakozásáig, a fejről-alma-nyilazásig kell visszamennünk a történelembe. Vilmos leszármazottai Amerikába áttelepülve vitték magukkal a hagyományt. Az az idők folyamán sokat fejlődött, az alma cilinderré nemesedett, az íj pedig jófajta amerikai ismétlőfegyverré. A játék részévé vált az amerikai kultúrának, nem múlhatott el rodeó, mulattság cilinder-wincseszterelés nélkül. Így mi sem volt természetesebb, hogy amikor az első cilinderes mágneses adattároló egységet legyártották a tervező mérnökök szinte egyszerre kiáltottak fel: Legyen a neve wincseszter! Arról viszont nem szól sajnos a fáma, miért lett a wincseszter cilindere cilinder. [vojazs]

Wincseszter (2):

Tanult kollegám, aki feltehetően ellapozta dudásbázisát, a fentebb említett Tell Vilmos mondakört el- illetve összetévesztette a „Tele a villamos” című Csikágó Tribünben publikált „Jegyvizsgálók ámokfutásáról” szóló újsághírrel, amelyben valóban említést tesznek arról, hogy cilinderes potyázókat ismétlőfegyverrel mészároltak le hivatásuk magaslatán álló jegyvizsgálók a világkiállítás idején.
Az igazság ennél sokkal egyszerűbb… és odaát van, mint azt mindenki jól tudja.
A Haller piac egykori üdvöskéje Vince Eszter, aki a nagy gazdasági világválság idején érkezett Amerikába, az őt molesztáló bevándorlási ügyintéző fején cséphadaró módjára elhelyezett szatyor ütlegelésével hívta fel magára a figyelmet. Mivel a cséphadaró kimondhatatlan magyar szó a puskagyáros az ismétlőfegyver kezelőjének nevéből sikeres puskagyárat alapított. [wd]

Windóz:

Egy mesebeli varázsló ablaka. [wd]


első | utolsó       ...  5  6  7  8